top of page

Possementen - Aarups kreative værksteder

Initiativgruppen bag Underværker-projektet Possementen i Aarup har valgt Jes Vagnby Arkitekter til at udvikle og udarbejde en forundersøgelse, der skal vise potentialer og muligheder for stedet.

 

Initiativgruppen har et stort engagement og en stærk vilje til at omdanne den gamle hovedbygning til possementfabrikken til et levende og kreativt samlingssted. Der er allerede mange mennesker involveret i projektet, der med frivillig arbejdskraft hjælper med at gøre rum brugbare og igangsætte midlertidige aktiviteter. Alt imens venlige donationer med værktøj m.m. strømmer ind.

 

Opgaven for denne fase er at kvalificere og styrke fundamentet, eksistensgrundlaget og visionerne, for omdannelse af den bevaringsværdige hovedbygning til Aarups kreative værksteder – samt undersøge mulighederne for anvendelse af det tilstødende fabriksareal.

 

Med en gennemarbejdet forundersøgelse får bestyrelsen et redskab til at arbejde helhedsorienteret med renoveringen og omdannelsen, der også vil være med til at styrke kvaliteten og indholdet af de fremtidige aktiviteter.

 

Vi glæder os til samarbejdet.

 

Realdanias Underværker kampagne

Jes Vagnby Arkitekter er prækvalificeret til at indgå i Underværkers rådgiverliste, der skal hjælpe ildsjæle i realisering af de frivilligt, ledede ildsjæleprojekter, der modtager støtte under Realdanias ildsjælekampagne.
Commentaires


bottom of page