top of page

ET NYT LOKALT KRAFTCENTER I MÅRUM

Marts 2019//

Jes Vagnby Arkitekter skal sammen med bestyrelse, ansatte, brugere og lokalsamfund stå i spidsen for udviklingen af Tinghusevej 15-19 i Mårum.


Tinghusevej 15-19 husede tidligere Mårum Skole. For endnu længere tid siden havde Jens Olsen Christensen, også kaldet ’Kulfanden’, sin daglige gang netop her. Mårum var nemlig en udpræget kulsvierby, hvor der blev produceret trækul, som bl.a. blev afsat på Kultorvet i København. Men det er en længere historie.

I dag huser bygningerne en Naturbørnhave og en Vuggestue. Fyldt med søde børn og dygtige pædagoger.

Og inden længe bliver det et lokalt kraftcenter, hvor de nye ejere, den socialøkonomiske virksomhed Kilden, vil komme til at sætte et særligt præg på stedet.

I fremtiden vil Tinghusevej 15-19 emme af endnu mere liv, hvor Kildens brugergruppe bliver en integreret del af hverdagen. Og hvor Naturbørnehaven og Vuggestuen får endnu bedre faciliteter. Derudover vil helt nye tilbud trække nye besøgende til, og der lægges desuden op til nye lokale samarbejder, der også vil få sin daglige gang her.

Der skal skabes et sted, der bliver en dynamo og et vigtigt omdrejningspunkt for hele lokalområdet – med en fortælling, der giver genlyd vidt omkring.

Vi glæder os til at komme i gang og ikke mindst til at tegne visionerne for omdannelsen.Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page