top of page

ALTANPROJEKTER

Der er mange grunde til at få en altan, men den vigtigste er, at den er med til at øge livskvaliteten og kan være udslagsgivende for, at man bliver boende i lejligheden.
 

Tegnestuen har været Bygherrerådgiver på et stort antal altan-projekter i Hovedstadsområdet, hvor vores opgave har været at føre altanprojekterne i mål inden for tid og økonomi – og derudover agere rådgiver ift. altanprojektets arkitektoniske kvalitet.

Mange boligforeninger står over for en helt ny rolle, når de beslutter at indlede et altanbyggeri og det er ikke alle foreninger eller bestyrelser, der har den fornødne viden og erfaring til at forvalte bygherrerollen. Derfor kan det være en god ide at alliere sig med en bygherrerådgiver, så man ikke løber sur i projektet, og så man undgår uenigheder, misforståelser og konflikter mellem bygherre, altanfirmaet og myndighederne. Og så sørger bygherrerådgiveren ikke mindst for, at projektet bliver færdigt, og at altanerne bliver sat rigtigt og sikkert op. Det kan derfor godt betale sig med en god bygherrerådgiver, både i forhold til fejl, men også i forhold til budget, bundlinje og tidsplan.

 

Tegnestuen har bl.a. udført altanprojekter på:

  • Webersgade Kbh Ø

  • Ane Katrines Vej, Frederiksberg

  • Lyongade, Kbh S

  • Hedebygade, Kbh V

  • Ahlefeldtsgade Kbh K

Projektnavn:   Altanprojekter

Projekttype:   Arkitektur

Lokation:   Hovedstadsområdet
Årstal:   Siden 2004
Opdragsgiver:   Boligforeninger

bottom of page