top of page

BELYSNING

Dagslys/kunstig belysning eksponerer form og skaber stemning. Der arbejdes hovedsageligt med tre former for kunstig belysning - almen rumbelysning, arbejdsbelysning og effektbelysning. Den almene belysning skal fungere som orienterings- og rumbelysning. Arbejdsbelysning skal være så kraftigt, at det giver tilstrækkeligt lys til hele arbejdsfladen. Effektbelysning er både belysning af objekter, poetisk/kunstnerisk belysning og iscenesættelse af begivenheder som f.eks. teater, koncerter, events og udstillinger.
 

 • RF1 udendørs lysmast
  Lampens lyskilde er placeret nederst og lyser op på en konisk form hvorfra lyset spredes 360 grader. Lysteknologi fra Arkilux.

 

 • RF2 udendørs lysmast
  Lysmasten er monteret med en præfabrikeret halogenlampe, der oplyser en sandblæst rustfri konkav stålplade hvorfra lyset afgives retningsbestemt mod f.eks. et gangareal.

   

 • RF3 udendørs lysmast
  Dette ikonografiske lysarmatur, bestående af mast og translucente ovale plexiglasskærme, er oprindeligt udviklet til Roskilde Festival som en identitets- og stemningsskabende lysmast. Lyskilden, der er integreret i masten, lyser delvist gennem skærmen og distribueres som indirekte belysning. Lampen er fortrinsvis tænkt som en poetisk stemningsgiver, der belyser både træer og jorden omkring sig. 
  Udarbejdet i samarbejde med Thorn belysning.

   

 • Indendørs belysningsarmatur
  12 volt spot monteret med transformer for tilkobling til lysskinne. Armatueret er beregnet for forskellige halogensports med differentieret lysspredning. Armaturet er udviklet til belysningskoncept, hvor de strømførende skinner er valset for at opnå en stærk skulpturel form. Armaturet har brede anvendelsesmuligheder f.eks. til butikker, kontorer og showrooms.

Projektnavn:   Belysning

Projekttype:   Indendørs og udendørs belysning

bottom of page