top of page

UDVIKLINGSPLAN

TRANUM KLIT CAMPING

Tranum_Klit_Camping.jpg

I et tværfagligt rådgiverteam med STED By og landskab (HR) og Marie Vestergaard Madzak, ph.d. og camping-ekspert, har vi udarbejdet en strategisk udviklingsplan til Tranum Klit Camping i Nordvestjylland tæt på Vesterhavet.

Tranum Klit Camping er en campingplads med tæt kontakt til naturen. Klitlandskabet og plantagen indrammer stedet og styrker oplevelsen af at være tæt på og i naturen.


Ved at bruge naturen som inspiration til alt nyt, skal Tranum Klit Camping få en fremtid med camping i natur. Det betyder at alle nye tiltag skal filtreres gennem naturen, og bygninger, belægninger, oplevelses-produkter, legepladser mv. skal indgå i dette - med naturen som det overordnede koncept for Tranum Klit Camping.

 

Udviklingsplanen skitserer en bæredygtig, langsigtet og markedsrelevant udvikling af campingpladsen, og indeholder således både et strategisk perspektiv samt oplæg til transformationen – herunder indretning af pladsen, sammensætning af kapacitet, servicefaciliteter, landskab mv.

 

Baggrund for projektet
Udviklingsplan for Tranum Klit Camping er udarbejdet som en del af projektet CAMP NOW – BUILDING SUSTAINABLE CAMPS AND BRANDS. I CAMP NOW arbejdes der med, hvordan campingproduktet kan transformeres til at blive bæredygtig outdoor overnatning af høj kvalitet. Under indsatsen BUILDING OUT- DOOR CAPACITY udarbejdes der en udviklingsplan for den enkelte campingplads – herunder Tranum Klit Camping.


Læs mere om CAMP NOW.

Projektnavn:   Udviklingsplan for Tranum Klit Camping

Projekttype:   Fysisk planlægning 

Lokation:   Jammerbugt Kommune
Årstal:   2020-2021
Status:   Afsluttet
Opdragsgiver:   Dansk Kyst- og Naturturisme

Samarbejdspartnere: STED By og landskab (HR) og Marie Vestergaard Madzak, ph.d. og camping-ekspert

bottom of page