top of page

FORENINGSHUSET LISELUND

IMG_4449.jpeg

Jes Vagnby Arkitekter er blevet valgt som rådgiver til at kvalificere og styrke fundamentet, eksistensgrundlaget og visionerne for omdannelse af Liselund i Ganløse.

 

Forundersøgelsens opgave er at:
 

  • Kvalificere og styrke fundamentet og visionerne, for omdannelse af Foreningshuset Liselund

  • Udarbejde et forprojekt, der følger de krav og retningslinjer, der er gældende for en bevaringsværdig bygning.
     

Procesforløb
Fokus for forundersøgelsen har været at tale med de forskellige målgrupper og aktører, der kan blive kommende brugere af Foreningshuset Liselund. Møderne og samtalerne har været centrale i forhold til at undersøge, hvordan vi kan skabe de bedste rammer for forskellige typer af aktiviteter i huset.
 

Der er nu udarbejdet en rapport/forprojekt, der er med til at synliggøre de muligheder og potentialer, der ligger i at omdanne Foreningshuset Liselund til et samlingssted, hvor der skabes rum og fællesskab for foreningslivet i Ganløse.
 

Rapporten skal være med til at danne grundlag for og understøtte det videre arbejde frem mod en realisering af projektet, der blandt andet indbefatter en nærmere dialog med fonde og kommune om støtte til projektet.
 

Visionen for Liselund
Liselund bliver et samlingssted, med plads til både etablerede foreninger og løse fællesskaber. Huset skal emme af sammenhold, hvor der søsættes nye projekter og aktiviteter - og skabes nye fællesskaber på tværs af generationer og interesser.
 

Liselund bliver et omdrejningspunkt for hverdagen. Hvor man kan lege, finde ro og skabe nye minder sammen. Det bliver et sted, hvor vi gør plads til pusterum, hvor fantasi vinder over teknologi.

Husets centrale og synlige beliggenhed understøtter, at det er et sted for alle.

Læse mere om Foreningshuset Liselund i Ganløse.
 

Prækvalificeret til rådgiverliste
Jes Vagnby Arkitekter er blevet prækvalificeret til at indgå i Underværkers rådgiverliste, der skal hjælpe ildsjæle i realisering af de frivilligt ledede ildsjæleprojekter, der modtager støtte under Realdanias ildsjælekampagne.

Projektnavn:   Liselund - Ganløses nye samlingssted

Projekttype:   Arkitektur, omdannelse, renovering og nybygning

Lokation:   Ganløse, Egedal Kommune
Årstal:   2022-2023
Status:   Afsluttet
Opdragsgiver:  Bestyrelsen for Foreningshuset Liselund

bottom of page