top of page

PÅ TUR I TØNDER

Selvom man har boet det samme sted igennem mange år, er det ikke altid ensbetydende med, at man kender til mange af de spændende tilbud og oplevelser, som ens kommune indeholder. Tønder Kommunes Landdistriktsudvalg igangsatte i 2015 derfor et initiativ med fokus på at borgerne lærer deres kommune bedre at kende. Man ville gerne være med til at vise borgerne nye såvel som velkendte oplevelser, og dermed også klæde dem på til at blive gode ambassadører for lokale oplevelsestilbud.

Tegnestuen fik til opgave at tilrettelægge, planlægge, markedsføre og udføre en storstillet busrundtur med seks fyldte busser, der gav smagsprøver på, hvad man kan opleve som turist i sin egen kommune. En dag fyldt med natur, kultur, samvær, sjove oplevelser, gode historier og en madpakke, der udelukkende bestod af lokale fødevarer.

’På tur i Tønder’ er gennemført med stor succes i både 2016 og 2017, og et gennemgående træk er, at deltagerne har været positivt overrasket over at få ny viden og indsigt i de oplevelser, som Tønder Kommune har at byde på.

Projektnavn:   På tur i Tønder

Projekttype:   Festival & Begivenhed

Lokation:   Tønder Kommune
Årstal:   2015-2017
Status:   Afsluttet
Opdragsgiver:   Tønder Kommunes Landdistriktsudvalg

bottom of page