top of page

TØNDER FESTIVAL CAMPING

Tegnestuen har siden 2012 være med til at udvikle indre plads på Tønder Festival, til et markant univers med en pladsidentitet, der frisætter og inspirerer publikum til oplevelser, samvær og tryghed. I 2018 kom turen til en udbygning og ny-indretning af campingområdet på festivalen.
 

Udviklingen af campingområdet kommer til at forløbe over en årrække – i 2018 blev første etape igangsat. Der blev etableret et centrum på camping, som er en agora med Høkerkøbmand, spillested, café samt gode bade- og toilettilbud med sauna og spa. Tæt omkring er placeret Tipi-telte, folkevogns-telte, hytter, tent-houses og en Jam Camp. I næste lag er campingvognene placeret, hvor flere og flere får mulighed for strømtilkobling. Det hele er bundet sammen af en ny infrastruktur med en hovedgågade samt kørebare veje uanset vejret.

 

Målet er at lave en 8 dages totaloplevelse, hvor de 4 første dage giver mulighed til publikums egne initiativer og oplevelser i Tønder Kommune - efterfulgt af 4 dage med fantastiske musikoplevelser. 

Projektnavn:   Tønder Festival

Projekttype:   Festival & Begivenhed

Lokation:   Tønder Kommune
Årstal:   2018-
Status:   Igangværende
Opdragsgiver:   Tønder Festival

bottom of page