top of page

4+ TØNDER FESTIVAL

I de fire dage op til Tønder Festival tilbydes særlige arrangementer, hvor man kommer tæt på Tønder Kommunes storslåede natur, får unikke smagsoplevelser og oplever den helt særlige sønderjyske stemning.


Tegnestuen står bag idé og koncept for oplevelsesdagene i forbindelse med Tønder Festival. Det er et initiativ, der startede i 2015, for at skabe større bevidsthed om alle de oplevelser og seværdigheder Tønder Kommune har at byde på. Turene består af berigende helhedsoplevelser, sammensat så hver begivenhed præsenterer flere af kommunens begivenheder, seværdigheder, natur, kultur, geografi, historie, fødevarer m.m. Oplevelsesturene har indeholdt alt lige fra en busrundtur med fokus på egnens enestående kultur- og bygningsarv - til sejlads på Vidåen.

 

4+ udviklede sig til et tværorganisatorisk samarbejde mellem Tønder Kommune, Tønder Festival, Rømø-Tønder Turistforening, Tønder Erhvervsråd samt Landdistriktsudvalget Tønder. Samspillet mellem parterne har været en del af det unikke ved realiseringen af 4+.

Tegnestuen var med til at igangsætte og implementere 4+ i forbindelse med Tønder Festival frem til og med 2016 og har været en stor succes lige fra begyndelsen. I dag er der ansat en 4+ koordinator, så arbejdet er forankret lokalt.

 

BAGGRUND

4+ er et koncept, der er udsprunget af 4+4 Roskilde Festival, som Tegnestuen udviklede i 2001 for at markere og konceptualisere, at Roskilde Festival består af fire dage på campingområdet og fire dage med koncertoplevelser på festivalpladsen.

Projektnavn:   4+ Tønder Festival

Projekttype:   Festival & Begivenhed

Lokation:   Tønder Kommune
Årstal:   2014-2016
Status:   Afsluttet
Opdragsgiver:   Tønder Festival og Tønder Kommune

 

 

RAPPORTER

Skærmbillede 2018-10-03 kl. 13.26.29.png
Skærmbillede 2018-10-03 kl. 13.26.38.png
bottom of page