TØNDER FESTIVAL CAMPING

Opdateret: 28. feb. 2019

August 2018//

Tegnestuen har siden 2012 være med til at udvikle indre plads på Tønder Festival, til et markant univers med en pladsidentitet, der frisætter og inspirerer publikum til oplevelser, samvær og tryghed. I 2018 kom turen til en udbygning og ny-indretning af campingområdet på festivalen.

Udviklingen af campingområdet kommer til at forløbe over en årrække – i 2018 blev første etape igangsat. Der blev etableret et centrum på camping, som er en agora med Høkerkøbmand, spillested, café samt gode bade- og toilettilbud med sauna og spa. Tæt omkring er placeret Tipi-telte, folkevogns-telte, hytter, tent-houses og en Jam Camp. I næste lag er campingvognene placeret, hvor flere og flere får mulighed for strømtilkobling. Det hele er bundet sammen af en ny infrastruktur med en hovedgågade samt kørebare veje uanset vejret.


Målet er at lave en 8 dages totaloplevelse, hvor de 4 første dage giver mulighed til publikums egne initiativer og oplevelser i Tønder Kommune - efterfulgt af 4 dage med fantastiske musikoplevelser.


Læs mere om arbejdet med at skabe et nyt festivalunivers for Tønder Festival

Læs mere om udviklingen af 4+ dage som optakt til Tønder festival

KONTAKT

Jes Vagnby

40 63 22 80

Jes@vagnby.dk

Malene Dyrmose

22 82 39 64

Malene@vagnby.dk

Adresse

Sølvgade 90

1307 København K

CVR nr. 89882257 

Professionel ansvarsforsikring:  
HDI-Gerling